Facebook hesabımın şifresi kırıldı, Facebook Hesabım şifresi çalındı, Facebook hesabım hacklendi, facebook Hesabım ele geçirildi, ne yapmalıyım diyorsanız bu yazıyı okuyunuz.
Eğer Facebook hesabınıza giriş yapamıyorsanız önce giriş sayfasındaki “Şifreni mi Unuttun” bağlantısına tıklayın. Hesabınıza giriş yaparken kullandığınız e-posta adresine bir e-posta gönderilecektir. Eğer bu e-posta gelmiyorsa, e-postanızın “Gereksiz”/ İstenmeyen mesajlar / Spam vs. dosyasını veya filtresine iyice bir göz attın, zira bazı e-posta hizmetleri bu mesajları yanlışlıkla ayıklayabiliyor.
Ama e-postam da çalındı?
Bu sıkça görülen bir senaryo. Öncelikle bir endişe ile alakasız e-posta adreslerine e-postalar atmanızın sorunun çözümlenmesini geciktireceğini unutmayın ve şu adımları takip edin.
1) İletişim güvenliğini sağlayın
Herşeyden önce şunu hatırlayın: Hesaplarınız çalındıysa ya birisi şifrelerinizi veya e-postanızın güvenlik sorusunu tahmin etmiştir, ya da bilgisayarınıza kötü amaçlı bir yazılım (virüs, truva atı, keylogger vs.) yüklenmiştir. Bu nedenle ya önce detaylı bir anti-virus programı çalıştırın, ya da bu yapılırken iletişim için başka bir bilgisayar kullanın.
2) İletişim için size ait yeni bir e-posta edinin
Facebook güvenlik nedenleriyle onlarla sadece size ait bir e-posta hesabından şahsen iletişime geçmenizi isteyecektir. Arkadaşlarınıza ait bir e-postadan iletişim kurmanız durumun çözülmesini geciktirecektir.
Hotmail, Yahoo, Gmail gibi hizmetlerden birinden yeni bir e-posta adresi alın.
3) İlgili iletişim forumunu dikkatlice doldurun
Öncelikle başka bir hesapla Facebook’a giriş yaptıysanız, çıkış yaptığınızdan emin olun. Sonra bu konuyla ilgili iletişim formunu doldurun (buraya tıklayarak erişebilirsiniz). Lütfen şu örnek doldurulmuş forma göz attığınızdan emin olun.
Facebook’a giremediğiniz zamanlarda bunu ktunnel aracılığı ile giriş yapabilirsiniz. ktunnel sayfasına giriş yaptıktan sonra aşağı kısımdaki arama kısmına www.facebook.com yazın arayın ktunel ile facebook da gezinin
Vimeo giriş, Vimeo nasıl girilir, Vimeo dns ayarları,
Aşağıda vereceğim adresdeki yöntemi uygularsanız vimeo engelini ortadan kaldırabiliyorsunuz. Anlatım yöntemi youtube içindir ancak bu yöntem ile Vimeo.com sitesine giriş yapabiliyorsunuz.
facebook bağlantı sorunu Facede Hesabıma bikaç gündür Giriş Yapamıyorum Şifrem ve Kullanıcı Adımda Sorun Yok fakat Bu web sayfası kullanılamıyor deniliyor yardımcı olurmusunuz
Flickr Üyelik, Flickr Üye Olmak için, Flickr nasıl Üye Olunur
Flickr’a üye olmak için yapmanız gereken bir Yahoo e-mail hesabı sahibi olmak. Yahoo hesabınız varsa, kayıt olmanıza gerek yoktur. Şayet Yahoo mail hesabınız varsa, Flickr’a Yahoo kullanıcı adı ve şifrenizle doğrudan doğruya giriş yapabilirsiniz.. Yahoo hesabınız yoksa, bir Yahoo e-mail hesabı almalısınız. Daha sonra, Flickr ana sayfasından “Sign in” linkine tıklayarak, giriş yapabilirsiniz.
Diaspora kullanıcıları fotoğraf ve diğer içerikleri arkadaşlarıyla paylaşabilmeyi sağlayan yeni sosyal bir pataşım sitesidir. Diaspora şimdilik davetiye yoluyla yayılmaktadır. Diasporaya giriş yapabilmek için BURADAN Tıklayınız..
Ayasofya Müzesi Giriş Ücreti Ayasofya Bilet Fiyatları Nedir?
Ayasofya Müzesi Bilet Fiyatları
Ayasofya Müzesi Giriş için T.C vatandaşı iseniz müze Kart çıkarmalı ve girişte bunu kullanmalısınız. Müze Kart fiyatı 20 liradır. Öğrencilere müze kart çıkarmak ise 10 liradır. Yani Ayasofya müzesinde Müze Kart Geçerlidir.
Müze Kart Fiyatı 20 liradır.. Müze Kart öğrenci fiyatı ise 10 liradır.. Ayasofya Müzesi tek geçiş 20 liradır.. Yani yabancı turistler müze kartı çıkaramıyor. Ve onlar 20 lira ödemek zorunda. müze kartı çıkarmazsanız tek geçiş için 20 lira ödemek zorundasınız.
Ayasofya Müzesi hakkında kısa bilgi Ayasofya Müzesi hakkında bilgi Ayasofya Müzesi ile ilgili bilgiler
Ayasofya sanat ve mimarlık tarihi bakımından dünyanın en önde gelen anıtlardan biri olup, dünyanın 8. harikası olarak gösterilmektedir. Bu yapı daha 6.yy’da Doğu Romalı Philon tarafından da, dünyanın 8.incisi harikası olarak nitelendirilmiştir.
Bugünkü Ayasofya aynı yerde fakat öncekilerinden farklı bir mimari anlayışla yapılmış olan üçüncü yapıdır. Bu yapı, İmparator Justinianos tarafından (527-565) dönemin iki önemli Mimarı olan Tralles’li (Aydın) Anthemios ile Miletos’lu (Balat) İsidoros’a yaptırılmıştır. Yapım çalışmaları sırasında iki baş mimar ile birlikte 100 mimar ve her mimarın emrinde 100 işçi çalıştığı kaynaklarda geçmektedir. Yapımına 23 Şubat 532’de başlanmış, 5 yıl 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak büyük bir törenle, 27 Aralık 537′ de ibadete açılmıştır.
916 yıl kilise olan yapı, 1453 Yılında Fatih Sultan Mehmed tarafından İstanbul’un fethiyle camiye çevrilerek, 482 yıl cami olarak kullanılmıştır. Atatürk’ün emri ve Bakanlar Kurulu’nun Kararı ile ise 1935 yılında Ayasofya müze olarak kapılarını ziyarete açmıştır.
Ayasofya Müzesi Pazartesi günleri hariç her gün ziyarete açıktır. Kış tarifesine göre, müzeye son giriş 16.00 olmak üzere 09.00-17.00 saatleri arasında; yaz tarifesine göre ise, müzeye son giriş 18.00 olmak üzere 09.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilmektedir. Müze Kartları müze gişesinden temin edilebilmektedir. (ayasofyamuzesi.gov.tr)