Yağı vücudumuzda kullandığımız durumlarda; mümkünse gece yatmadan evvel kullanımı uygundur. Ozon Yağı, Hem Damardan verilerek, Hem cilt için dıştan Kullanılarak ve hem de bazı eklem rahatsızlıklarında, eklen içine enjekte edilerek, kullanılabiliyor. Sizin İçin En İyi Kullanım Şeklini, Hekiminizin belirlemesi gerekiyor.
Ozon Yağının Faydaları:
* Cildin Yenilenmesi ve Genç Görünüm. * Deri ve Hücre Canlandırılması. * Kuru Ciltler. * Yanıklar ve Güneş Yanıkları. * Kırışıklıkların Giderilmesi. * Mayasıl ve Egzama. * Arı, sivrisinek ve böcek sokmalarında. * Sivilcelerde. * Masaj ve Spa Salonlarında ve Kas ağrılarında masaj yaparak. * Bayanlarda Selülit ve Varis tedavisinde. * Sedef ve Vitiligo gibi cilt lezyonlarında. * Cilt ve tırnak (Onikomikosiz) Mantarların tedavisinde. * Grip-Nezle durumlarında burun yoluyla. * Ağız Pamukçuklarında, Aft-Uçuk tedavisinde. * Hemoroid tedavisinde kullanımı mevcuttur.
Ozon Yağının Zararları:
Ozon Yağının bilinen herhengi bir zararı ve yan etkisi yoktur.
Çoğunlukla alkol bağımlısı olan kişinin eşi, çocukları, anne-babası, çalışma arkadaşları sorunu daha çabuk farketmektedir. Bu nedenle tedavi talebi çoğunlukla önce aile üyeleri tarafından gelmektedir. Alkol kullanımı ile ilişkili sorunlar arttıkça ve alkol bağımlısı olan kişi alkol kullanımı ile yaşadığı sorunlar arasında bir bağ kurdukça kendi de tedavi arzusu duymakta ve tedaviye başvurmaktadır. Bağımlılık tedavisi kişinin arzusu olmadan gerçekleşemeyecek bir tedavi olduğu için, alkol kullanım sorunu olan kişinin bırakma arzusunun olması gereklidir. Alkol bağımlısı bir kişinin bırakma isteğinin olabilmesi için ise yaşadığı sorunlar ile alkol kullanımı arasında bir bağ kurması gerekmektedir. Alkol bağımlılığında tedavi iki aşamadan oluşmaktadır.
– Alkolden arındırma (detoksifikasyon) – Psikososyal tedavi
Sevgili bayanlar Biz Bayanların en çok kullandığı kozmetik ürü olan ruj, her gün kullanım nedeni ile dişleri çürütüyor. Rujun içinde bulunan parafin maddesi, sık kullanım sonucunda dudakta biriken bu maddeler, dişlerin çürümesine neden olurken diş minelerine de zarar veriyor.
Parafin adı verilen madde dişlere yapışıyor ve yiyecek kalıntıları, parafin sayesinde dişe yapışıyor. Dişe yapışan yemek kalıntıları ile birlikte diş üzerinde bir çok bakteri oluşuyor ve diş çürümesine neden oluyor.
Sürekli olarak ruj kullanan kişilerin dişlerine yapışan parafin, dişler üzerinde gözle görülemeyecek kadar küçük çatlaklar oluşturuyor ve bu çatlaklar dişlerin içerden çürümesine neden oluyor. Uzmanlar çürüklerden kurtulabilmek için gün içerisinde, günde iki kere dişlerin fırçalanması gerektiğini belirtiyor. Alıntıdır